A-z - Animals

snorkling

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker til våre partnere som Chewy, Amazon, etc. Disse kjøpene hjelper oss videre til AZ Animals sitt oppdrag om å utdanne verdens arter.

Snorkies er kjent for sine morsomme, fengende krumspring.

introdusere

Snorkie, noen ganger kalt Schnerrier, er et resultat av oppdrett av Yorkshire Terrier og dvergschnauzer. Historien til Snorkie er ukjent, men begge foreldrerasene har sin opprinnelse i Europa. Yorkshire terriere, via England, ble avlet i rottefeller av lokale fabrikker for å drepe skadedyr, og ble introdusert til USA i 1872. Dvergschnauzeren, gjennom Tyskland, ble også oppdrettet av bønder som musefeller og som vakthunder på midten til slutten av 1800-tallet. Imidlertid er det fotografier som dateres tilbake til 1400-tallet som viser hunder som ligner på Schnauzere, noe som tyder på at de kan være eldre enn opprinnelig antatt.

Sjekk ut alle våre ekspertproduktanmeldelser.

Snorkies har et vennlig, lojalt temperament og elsker å følge eierne sine rundt i huset og hagen. Ikke overraskende ble de oppdrettet til å være følgesvenner. Denne hybridrasen har de mest attraktive egenskapene til sine renrasede foreldre. Denne rasen tilhører hybridgruppen av hunder.

blande

Det er en Snorkie-kombinasjon. Den heter Snorkie Poo. Dette er når en Snorkie ble avlet med en Dvergpuddel eller Toy Poodle og produserte bedårende Snorkie Poo-valper.

snorkie-1

© AZ-Animals.com

3 fordeler og ulemper ved å eie en snorkie

fordel! mangel!
egnet for leilighet
Snorkie er en liten hund som er et flott kjæledyr for folk som bor i leiligheter.
Tvilsomt om barn <br>Denne hunden er noen ganger følsom for høye, røffe bevegelser av små barn. På grunn av sin lille størrelse kan de føle seg truet og kan bite barn.
EN GØY SELSKAP <br>Denne hunden av blandingsraser liker å hente, jage og andre leker med familien. Noen bjeffeaktiviteterSnorkyer som ikke er ordentlig sosialisert, kan bjeffe for mye. Trening kan hjelpe en snorkie å lære å bjeffe mindre.
lang levetid
Snorkyer lever 12 til 15 år, så de er ofte en del av familien.
Kan være vanskelig å trene <br>Dette er en smart valp, men kan være sta under lydighetstrening.

størrelse og vekt

Snorkies er vakre hunder
Snorkie er fullvoksen på 12 måneder.

©yhelfman/Shutterstock.com

Hann Snorkies kan bli opptil 12 tommer høye fra topp til tå, mens hunner kan bli 11 tommer høye. Hann Snorkies kan nå en voksen vekt på 12 pounds, mens hunner kan nå 11 pounds. Ved 7 uker veier Snorkie omtrent 3 pund. Disse hundene er fullvoksne ved 12 måneders alder.

Snorkies helse og rekreasjon

Sjekk ut alle våre ekspertproduktanmeldelser.

høyde (mann) 12 tommers kart
høyde (kvinne) 11 tommers kart
vekt (mann) 12 lbs, fullvoksen
vekt (kvinne) 11 lbs, fullt utvokst

vanlige helseproblemer

Snorkies har noen vanlige helseproblemer, inkludert grå stær. Grå stær vises som uklarhet av ett eller begge øyne hos hunder. De kan forårsake delvis eller til og med fullstendig blindhet. Kirurgi er behandlingen for Snorkies grå stær.

Read more  poisonous snake

Et annet helseproblem med denne hybriden er diabetes. Hunder med diabetes har høye nivåer av glukose i blodet. Diabetes kan forårsake skade på organer. Selv om det ikke finnes noen kur for diabetes, kan tilstanden håndteres med riktig kosthold og medisiner. Noen tegn på diabetes inkluderer overdreven tørste, vekttap eller økt appetitt.

Det tredje vanlige helseproblemet er allergier. Disse hundene kan være allergiske mot miljøelementer som pollen eller støv. De kan også ha matallergi. Heldigvis kan allergier behandles med medisiner.

De vanligste helseproblemene med Snorkies inkluderer:

 • grå stær
 • diabetes
 • Allergi

Temperament og oppførsel

Svart og hvit Luksus Snorkie
Snorkies er veldig lojale og lekne følgesvenner.

© KkirbyRB/pixabay – Lisens

Lojalitet er en av de viktigste egenskapene til en Snorkie. Denne selskapshunden liker å holde et øye med eierens oppholdssted til enhver tid. Snorkies har lekne personligheter. De elsker å løpe rundt og leke med familien og de andre hundene i huset.

En sosialisert Snorkie vil sannsynligvis oppføre seg riktig med barn. Hunden er imidlertid liten og har rykte på seg for å være følsom overfor barn. Snorkie er liten og alltid bekymret for å bli tråkket på eller på annen måte skadet av en pjokk med ustøe føtter.

Hvordan ta vare på en snorkie

Å forstå en Snorkies diett-, pleie-, trenings- og helsebehov kan tillate eiere å ta utmerket vare på dette kjæledyret. Ikke overraskende trenger en Snorkievalp et annet kosthold enn en voksen hund. Snorkies trenger regelmessig børsting og trimming. De er vanskelige å trene, så du trenger tålmodighet og utholdenhet.

Beste hundemat for snorkyser

Snorkies elsker å leke med leker
Snorky kan lide av matallergier, så en diett som begrenser ingrediensene kan være det beste alternativet.

© Kristin Chiasson/Shutterstock.com

Kostholdet en eier mater en Snorkie-valp eller voksen kan bidra til å forhindre en rekke helseproblemer. Ta en titt på de ulike hensynene når du velger mat til valper og voksne:

Snorkie valpemat: DHA i form av premium fiskeolje støtter øye- og hjerneutvikling hos valper. Dette næringsstoffet hjelper til med å avverge grå stær hos denne krysningshunden. Protein hjelper muskel- og leddutvikling. Vitamin C og E bidrar til å bygge et sunt immunsystem for å bekjempe allergier. Fett gir valper energi til å utforske og leke. Omega 3 og 6 fettsyrer støtter veksten av en sunn pels.

Snorkie voksen hundemat: Voksen snorky trenger protein som magert kylling eller svinekjøtt for å opprettholde sterke muskler, ledd og brusk. Prebiotisk fiber hjelper til med normal fordøyelse til denne lille hunden. Vitamin A er verdifullt for å opprettholde øyehelsen hos denne kataraktutsatte hunden. Omega 6 støtter en sunn pels mens kalsium støtter sterke tenner og bein. Å mate en voksen snorkelhund med en diett med begrenset fett vil gi den energien den trenger uten å legge til overflødig vekt til dens lille ramme.

For hunder med matallergier som Snorkies, sjekk ut maten med begrensede ingredienser som bruker mindre vanlige ingredienser som en løsning for allergiske hunder.

Read more  Mountain Cur vs Black Mouth Cur: 5 Key Differences

Her hos AZ Animals er vår anbefaling for Snorkies Blue Buffalo Basics Limited Ingredient Diet, Grain Free Natural Adult Small Dog Wet Dog Food Cup.

Den er praktisk utlevert til din petite Snorkie for å bidra til å opprettholde en sunn vekt og forhindre komplikasjoner som diabetes. I tillegg er det ingen hvete, mais, soya, meieri, egg, kunstige konserveringsmidler eller smaker som kan forårsake frustrerende allergiske reaksjoner. I stedet vil den perfekte balansen av omegaer, vitaminer og mineraler holde Snorkie glad og leken.

Sjekk ut dette produktet på Chewy og Amazon.

Blue Buffalo Basics Kornfri, tørr hundemat for voksne

 • Denne kornfrie oppskriften inneholder en enkelt kilde til animalsk protein, lam, sammen med poteter, erter og squash for å støtte skånsom fordøyelse.
 • Blue Buffalo Basics er et kornfritt hundefôr med begrenset ingrediens som ikke inneholder kylling, biff, mais, hvete, soya, meieri eller egg – noe som gjør det til et godt valg for hunder med matfølsomhet.
 • En presis blanding av nøye utvalgte antioksidanter, vitaminer og mineraler for å støtte vennens immunsystem, livsfasebehov og sunn oksidativ balanse.
 • Laget med alle naturlige ingredienser tilsatt vitaminer og mineraler.
 • Blue Buffalo inneholder ingen kylling- eller fjærfebiproduktmel, mais, hvete, soya, kunstige smaksstoffer eller konserveringsmidler.

Sjekk Chewy sjekk Amazon

Vedlikehold og stell

Snorkie løper så fort som mulig
Snorkies kan kaste ut små mengder, men de er ikke allergivennlige.

© Kristin Chiasson/Shutterstock.com

Snorkies feller en liten mengde hår. Mens noen ganger Yorkshire terriere og dvergschnauzere klassifiseres som hypoallergene, feller de som krysningsvalper. Ingen av disse tre hunderasene passer til den strenge definisjonen av hypoallergen.

Selv om Snorkies har veldig lite hår, trenger de litt stell. De trenger daglig børsting for å fjerne matter og floker fra deres silkegrå, svarte, brune, hvite eller sølvfargede pels. Den glatte børsten er et flott pleieverktøy for denne hunden.

De trenger også ukentlig rengjøring av bunnen av ørene. Dette kan gjøres med en myk klut og litt varmt vann. Snorkie Poo er et annet eksempel på en hybrid med en lignende stellrutine.

Det er profesjonelle kosmetologer som klipper Snorkies' hår for å holde håret kort, noe som gjør det lettere for eieren å administrere. Disse hårklippene bør gjøres omtrent hver annen til tredje måned.

Denne hybriden er utsatt for allergier, ofte i form av røde eller tørre flekker på huden. Veterinærer kan hjelpe eiere med å finne ut hvilken type allergi hunden deres har og anbefale behandling.

tog

Snorkie er produktet av avl av to intelligente hunder. Noen ganger kan imidlertid Snorkies være sta under trening. Å holde treningsøktene korte og bruke ideelle godbiter kan hjelpe denne unike hunden til å absorbere dagens leksjoner bedre.

Schnoodle, en annen hunderase avlet fra dvergschnauzer, kan være sta under trening.

Read more  Alabai (Central Asian Shepherd Dog)

trening

Snorkie trenger omtrent 30 minutter med trening hver dag. Å gå tur i nabolaget eller besøke hundeparken er gode måter å få denne hunden til litt kvalitetstrening. Å spille en omgang apport eller jage i bakgården er en annen fin måte å få denne valpen i bevegelse!

Denne rasen er et godt valg for de som bor i leiligheter. Den er liten nok til å bo komfortabelt i en leilighet.

valp

Snorkie er et resultat av oppdrett av Yorkshire Terrier og dvergschnauzer.

© Kristin Chiasson/Shutterstock.com

En voksen Snorkie vokser bare til maksimalt 12 pund, så det er ingen overraskelse at Snorkie-valper er veldig små. Dessuten, hvis noen hadde en tekopp Snorkie-valp, ville den være mindre enn en standard Snorkie-valp. Denne tekopprasen veier vanligvis ikke mer enn 7 pund. Noen sier de passer i en tekopp.

Disse små krysningsvalpene trenger et lukket område hvor de kan utforske og strekke bena mens de holder seg unna biler, store hunder osv.

Snorkies og barn

Generelt er sosialiserte Snorkies bra for barn. Men det er viktig for Snorkie-eiere å vite at disse valpene er svært følsomme for grov eller høy aktivitet fra barn. Hvis hunden føler at den står i fare for å bli tråkket på eller skadet, kan den bite eller bite for å beskytte seg selv. Dette gjelder spesielt med Teacup Snorkies.

Snorkie-lignende hund

Andre raser som ligner på Snorkie inkluderer Schnoodle, Yorkie Poo og Silky Terrier.

 • Schnoodle – Schnoodles og Snorkies er smarte hunder med et vennlig gemytt. Imidlertid er Schnoodles mer energiske enn Snorkies og krever mer trening.
 • Yorkie Poo – Som Snorkie, kan Yorkie Poo-frakken være en kombinasjon av brun, svart, hvit, grå eller brun. De er begge smarte hunder, men Yorkie Poos bjeffer mer enn Snorkies.
 • Silky Terriers – Silky Terriers og Snorkies deler den samme silkeaktige pelsen, som kan være hvilken som helst kombinasjon av svart, grå, brun eller sølv. En forskjell mellom de to er at Silky Terriers er mer dynamiske enn Snorkies.

Populære navn for Snorkies inkluderer:

 • Maddie
 • oliver
 • Jack
 • rekognosering
 • Sophie
 • Teddybjørn
 • Gizmo
 • røykfylt
 • barney

Se alle 289 dyrene som begynner med S

Snorkie er en kryssrase, også kjent som en krysshund. Dette er resultatet av oppdrett av Yorkshire Terrier og dvergschnauzer. Disse små hundene er kjent for sitt kjærlige, lojale temperament. De er oppdrettet til å være følgesvenner som ikke gjør noe mer enn å følge eierne sine hele dagen lang!

Oppdrettere tar rundt $600 for en Snorkie-valp. Disse hybridhundene er også tilgjengelige fra Snorkie Rescue for mye mindre.

Årlige veterinærregninger for hunden varierer fra $300 til $500, avhengig av tjenesten.

Snorkies matbudsjett er $25 til $30 i måneden.

Sosialiserte Snorkies er vanligvis flotte for barn. På grunn av sin lille størrelse er disse hundene veldig følsomme for barn som går rundt dem grovt. Hunder kan bite eller bite for å beskytte seg mot skade.

Snorkies lever i 12 til 15 år.

Snorkies kan koste rundt $600 å kjøpe fra en profesjonell oppdretter. Men de er billigere når du får dem fra Snorkie Rescue. De fleste hunderedningsorganisasjoner krever et adopsjonsgebyr, som går til å opprettholde den daglige driften av organisasjonen.

Sosialiserte Snorkies vil ikke bjeffe mer enn en moderat mengde. Dykkhunder som ikke er ordentlig sosialisert kan imidlertid bjeffe for mye.

Snorkies, også kjent som Yorkie Schnauzers, kalles noen ganger hypoallergene. De kaster imidlertid en liten mengde hår.

Snorkies stellerutine inkluderer børsting en gang om dagen. Den glatte børsten fjerner effektivt floker og matter fra pelsen. Bunnen av denne hundens ører bør tørkes med en myk klut fuktet med varmt vann for å fjerne skitt og rusk.

Mange Snorkies får regelmessige hårklipp for å holde håret kort og lettere for eierne å stelle dem daglig.